Om våre kjøkken

Vi produserer alle våre heltre kjøkken, bad og garderober i vårt snekkerverksted på Arneberg. Det legges stor vekt på kvalitet og fleksibilitet i vårt arbeid. Hos oss skreddersyr vi hvert enkelt produkt slik at det passer husets stil og øvrige innredning. Vi kan designe din innredning akkurat slik du ønsker det.

DSC_0036_web

Heltre kjøkkenskrog

I våre heltrekjøkken er det heltre også i skrogene på innredningen. Dette gir et solid preg og tåler langt mer fukt og slitasje enn et vanlig melaminskrog som du vanligvis finner i kjøkkenbutikkene. Skrogene sinkes sammen i 18 mm heltre, noe som gir en veldig stabil konstruksjon. Skrogene våre lages etter mål, både når det gjelder høyde og bredde. Slik får man innredningen til og passe perfekt til rommet uten unødvendig store foringer.

 

DSC_0018_web

Overflatebehandling og materialvalg

Vi har eget lakkeringsverksted og kan sprøytelakkere innredningene i valgfri NCS-fargekode. Du kan få kjøkkenet i malt eik, bjørk, furu eller MDF, aldringsmalt og beiset.

 

DSC_0051_web

Montering, frakt og transport

Ønsker du et ferdig montert kjøkken kan vi være behjelpelige med det. Det gis da som regel fastpris på hele kjøkkeninnredningen, ferdig montert ute hos kunde. Vi kommer med innredningen til avtalt tid, gjør nødvendig tilpasninger underveis i monteringsarbeidet, slik at du får det ferdige drømmekjøkkenet du fortjener.

 

DSC_0055_web